Hair SPA

Descobreix un espai únic al Berguedà

Un espai on pots viure una experiència única, amb una visió nova i holística de la bellesa, on gaudirem d’un ritual de 90 minuts en un llit especialitzat per spa capil·lar únic al Berguedà.

Disposa d’un matalàs calefactable, reposa-colls i massatge relaxant per tot el cos, per aconseguir un estat de relaxació i de desconnexió profunda on la música, la llum i l’aromateràpia et faran desconnectar per tornar a connectar amb la teva pròpia essència.

Beauty Rituals

DIAGNOSTIC CAPIL·LAR

Servei gratuït que realitzem amb una microcàmera per detectar qualsevol anomalia.

TALASSOTERAPIA

Rituals de bellesa personalitzats pel cuir cabellut i el cabell. Es treballa amb fangs on els principals ingredients són les algues,
l’aigua de mar, productes d’origen marí i vegetals. Fórmules personalitzades que es preparen al moment per conservar els principis actius. Finalitzem el ritual de bellesa amb el rentat mampo i massatge craneal a la nostra camilla-rentacaps.

  • SEBUM CONTROL (grasa)
  • PURITY (descamació)
  • SCALP CONFORT (detox calmant)
  • ANTI HAIT LOSS (caiguda)

WASH EXPERIENCE

Sumergeix-te en un rentat especial amb productes especialitzats pel teu cabell. Finalitzarem amb un esbandit de bombolles i 20 minuts de massatge cranial en un espai de relaxació i desconexió. L’aromateràpia i la música t’ajudaran a desconectar per a conectar de nou amb la teva pròpia escència.

RECONSTRUCT COMPLETE

Ritual de bellesa que ajuda a reconstruir el cuir cabellut i el cabell, tornan-li l’elasticitat i suavitat al cabell.

FASE 1. RELLENADOR QUERATINIC

Una barreja d’olis rics en queratina i col-lagen marí que requeratinitzan el cabell i s’inicia el procés de reconstrucció.

FASE 2. PERSONALITZAT PER A CADA CLIENT

  • OLI NETEJADOR QUERATINIC: Ritual de bellesa que higienitza, reestructura, acondiciona i hidrata en profunditat la fibra capil-lar.
  • HIDRO NUTRITIU: Ritual de bellesa que hidrata i nodreix aportant brillantor amb ingredients actius que sellen i protegeixen la cutícula.
  • COLOR PROTECTION: Ritual de bellesa pel cabell amb color manté la fixació del color durant més temps.
  • WAVE REMEDY: Ritual de bellesa amb un efecte antiencrespament donant-li hidratació i protecció contra l’humitat.
  • DENSI PRO: Ritual de bellesa per a cabells fins, aporta volum.

FASE 3. MASCARETA PERSONALITZADA DEPENENT DEL RITUAL DE BELLESA ESCOLLIT.

Pregunta pels teus xecs regal i regala una experiència única!